Säljfinans

Boosta er försäljning nu

Via vår portal kan du erbjuda dina kunder hyresavtal eller leasingavtal. Väldigt smidigt och bra i olika konjunkturlägen. Skapa merförsäljning utan att binda ditt kapital.

Vi är redo att tänka på nya sätt för att hjälpa dig att lyckas. Detta kräver praktiska finansieringslösningar som gör det ännu enklare för dig att använda den senaste tekniken. Vi älskar att hjälpa personer som vill få saker gjorda. Cloudfinans är framförallt en allsidig hjälp för små och medelstora företag. Vi kan stödja dig med vår erfarenhet.

Erbjud Hyra

Inta främsta ledet bland konkurrenterna med den senaste utrustningen, flexibla och prisvärda lösningar. Njut av friheten med att göra rätt direkt. Med ett hyresavtal behöver du bara välja önskade villkor utan betalning av restvärdet och sedan är det bara att sätta igång. 

Erbjuda Leasing

Vill du starta igång din verksamhet med en toppmodern utrustning från början och betala lägsta möjliga leasingkostnader? Med leasingavtal kan du göra precis detta. Leasingavtal ger dig leasing till mycket överkomliga kostnader.