Erbjud Hyra

Erbjud era kunder hyresavtal. Där era kunder kan göra små betalningar istället för stora investeringar.

Letar du efter att fatta ett bra beslut utan att behöva betala fullt pris på en gång? Att hyra är den perfekta lösningen för dig! Med hyresalternativ kan du välja precis det du behöver utan att behöva oroa dig för hela kostnaden. På så sätt kan du enkelt planera din budget, betala små mängder och välja en hyrestid som fungerar bäst för dig. Gör ett smart val och spara pengar på köpet. Låt oss komma igång med din hyresresa idag!

Gör små avbetalningar istället för stora investeringar

Flexibelt

24, 36 eller 48 månader – eller något helt annat? Valet är ditt.

Lätt att planera

Fast avbetalningssumma per månad – överkomligt och enkelt att planera.

Personligt

Uthyrning som skräddarsytts med personliga rådgivningstjänster.

Aktuellt

Byt bara ut tillgångarna närhelst du behöver det.

Erbjuda hyra eller hyr själv

Få ut så mycket som möjligt av ditt hyresavtal. Vårt mål är att skydda din flexibilitet samtidigt som vi ser till att du förstår alla villkor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi finns här för att hjälpa dig hela vägen!

Det är viktigt att både ditt företag och hyresavtal ger dig tillräcklig trygghet för att kunna planera samtidigt som du har möjlighet att vara flexibel. Ett sådant avtal innebär att du hyr dina tillgångar för en bestämd tid och du slipper betala restvärdet efteråt. 

När den grundläggande hyrestiden är slut kan du bestämma om du vill säga upp avtalet och återlämna den hyrda tillgången eller köpa den till det aktuella marknadsvärdet. Alternativt kan du förlänga avtalet och fortsätta använda den beprövade och testade tekniken.

Vi överlåter samtliga garantirättigheter (garantier från återförsäljare och tillverkare) till dig. Detta innebär att du inte behöver ägna tid åt att använda oss som mellanhand. 


Istället vänder du dig direkt till återförsäljaren eller tillverkaren om det uppstår defekter eller du behöver åberopa garantin. När återförsäljaren undertecknar ett hyresavtal med GRENKE brukar anskaffningspriset normalt betalas ut inom 24 timmar. Svårare än så är det inte.

Vi kan finansiera så mycket mer än du kanske tror

Kontorsmöbler
Träningsmaskiner
Frankeringsmaskiner
Gaffeltruckar
IT-hårdvara
Hotellutrustning
Kaffemaskiner
Kassasystem
Kompressor
Kopiatorer & Skrivare
LED-teknik
Medicinteknik
Multimediautrustning
Städmaskiner
Säkerhetsteknik & larmsystem
.
Programvara
Telefonisystem
Verktyg, maskiner & utrustning
Elcyklar
Byggutrustning
Föregående bild
Nästa bild

Leasing eller hyra – du kan göra allt med oss!

Hyresavtalet är förstahandsvalet för en mer ”konventionell” kommersiell hyra. Har du kanske lite mer specifika krav? Då har vi lite mer speciella lösningar för er.

Hyresavtal

Leasingavtal

Fast månads-/kvartalsavgift

Kan köpas efter periodens slut

GRENKE förbehåller sig rätten till köp

Obligatoriskt restvärde

Inbytesalternativ

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig