Erbjud Leasing

Vi gör det enkelt och smidigt för dig så att du kan erbjuda dina kunder leasing. Där kan dina kunder dra fördel av en prisvärd leasing nu och köpa senare.

Letar du efter ett sätt att uppgradera dina företagskommunikationsverktyg med den senaste och bästa utrustningen? Leasing är lösningen! Med oss kan du själv bestämma din leasingperiod och återstående balans. Det bästa av allt är om du väljer att köpa produkten (genom att betala restvärdet), kommer du fortfarande att njuta av låga månatliga leasingkostnader. Tveka inte att kontakta oss! Vi är här och redo att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Skaffa dig låga leasingavgifter

Dra fördel av en prisvärd leasing nu och köp senare.

Flexibelt

24, 36 eller 48 månader – eller något helt annat? Valet är ditt.

Lätt att planera

Fast avbetalningssumma per månad – överkomligt och enkelt att planera.

Personligt

Uthyrning som skräddarsytts med personliga rådgivningstjänster.

Digitalt

Det är lätt att underteckna kontrakt med eSignature.

Skaffa dig låga leasingavgifter

Till skillnad mot vad som gäller för hyresavtal får du godkänna ett avtalat restvärde. Du kan välja att köpa produkten (betalning för restvärdet) så fort den grundläggande leasingtiden har gått ut. På det här sättet hålls dina leasingkostnader på mycket låg nivå per månad. Om du bestämmer dig för att själv utnyttja alternativet att köpa produkten så fort leasingtiden har gått ut betalar du för det avtalade restvärdet och blir ägare av tillgången.

Leasing eller hyra – du kan göra allt med oss

Hyresavtalet är förstahandsvalet för en mer ”konventionell” kommersiell hyra. Har du kanske lite mer specifika krav? Då har vi lite mer speciella lösningar för er.

Hyresavtal

Leasingavtal

Fast månads-/kvartalsavgift

Kan köpas efter periodens slut

GRENKE förbehåller sig rätten till köp

Obligatoriskt restvärde

Inbytesalternativ

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig