Privatlån

Behöver du låna?

Oavsett vad du vill låna pengar till går det bra att ansöka om privatlån via oss.

Privatlån – lån utan säkerhet

Funderar du på att köpa ny bil, renovera huset, eller behöver du låna pengar för att förverkliga en av dina drömmar? Skälet till att ta ett privatlån, eller blancolån som det också heter, kan vara många. Vi på Cloud Finans hjälper och guidar dig att hitta rätt finansiseringspartner för just dina behov och utifrån dina möjligheter.

Vi jämför privatlån

Det som är bra med privatlån är att du kan använda pengarna till precis det du vill. Om du inte vill ta ett nytt privatlån kan vi hjälpa dig med att samla dina befintliga privatlån till ett enda mer förmånligt lån, Så slipper du handskas med flera dyra lån och kan på så sätt spara tusenlappar genom en sänkt månadskostnad.

När du ansöker om privatlån via oss jämför vi flera av Sveriges ledande banker och andra långivare. Vi gör jobbet åt dig och du får svar inom 24 timmar. Det är både smidigt och effektivt. Att ansöka via oss sparar dig en massa tid och du får snabbt svar med konkreta lösningar.

Privatlån utan säkerhet

Möjligheterna till att få ett bra lån ökar när du söker via oss, jämfört med om du själv hade ansökt direkt hos de enskilda långivarna. Alla långivare har sina egna regler och kreditbedömningar för lån, men hos oss kan du ansöka om privatlån upp till 500 000 kronor, helt utan säkerhet. Vårt team letar sen efter det bästa privatlånsalternativet för dig.

Privatlån med betalningsanmärkning

Vi samarbetar med olika typer av banker och långivare vilket möjliggör att vi oftast kan hjälpa även dig med betalningsanmärkningar att hitta ett privatlån. Villkoren som gäller vid den här formen av låneförutsättningar är varierande och individuella. Trots det jobbar vi alltid med att förmedla och guida dig rätt för bästa alternativ.

Privatlån och ränta

Räntan på ett privatlån är som alltid beroende av lånets olika faktorer men även av din ekonomiska situation och landets generella låneläge. Vi gör alltid vårt bästa för att kunna guida dig till rätt form av privatlån med lägsta möjliga ränta och optimala villkor.